Flow Konjac sieni Aloe

Tuotekoodi: flow8211
FlowKonjacsieniAloe_flow8211_1.jpg
FlowKonjacsieniAloe_flow8211_2.jpg
11,00 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
 Konjac-ihonhoitosieni kuivalle ja herkälle iholle ihonpuhdistukseen. 100% luonnollinen Konjac-kasvin juuresta valmistettu sieni on tehokas, mutta hellävarainen ja hoitava ihonpuhdistustuote. Ei ärsytä ihoa lainkaan pehmeän ja ihoystävällisen rakente...

 

 

 Konjac-ihonhoitosieni kuivalle ja herkälle iholle ihonpuhdistukseen. 100% luonnollinen Konjac-kasvin juuresta valmistettu sieni on tehokas, mutta hellävarainen ja hoitava ihonpuhdistustuote. Ei ärsytä ihoa lainkaan pehmeän ja ihoystävällisen rakenteensa ansiosta. Tasapainottaa ihon pH:ta, puhdistaa ihohuokoset syvältä ja tekee ihosta heleämmän. Konjac-sieni ravitsee ja uudistaa ihoa sekä tekee siitä kuulaamman. Ihonhoidon lisäksi Konjac-sieni puhdistaa meikin ja muut epäpuhtaudet sekä kuolleet ihosolut samalla aktivoiden pintaverenkieroa. Kestää käytössä noin 1-3kk. Kesähelteillä sienen käyttöikää voi pidentää säilyttämällä sitä jääkaapissa.

Käytä näin:
Pese kädet hyvin ennen käyttöä. Puhdista kasvot lämpöisellä vedellä kauttaaltaan. Ennen käyttöä kastele konjac-sieni lämpimällä vedellä. Kuivana sieni on kova koppura, mutta imettyään itseensä vettä se turpoaa ja muuttuu pehmeäksi. Purista ylimääräinen vesi pois ja puhdista kasvot hellävaraisin pyörivin liikkein kauttaaltaan. Voit käyttää sientä puhdistusaineen kanssa tai ilman. Konjac-sieni tehostaa puhdistusaineesi vaikutusta. Käytön jälkeen huuhdo sieni hyvin ja purista ylimääräinen vesi pois. Älä koskaan kierrä sientä, jotta sen rakenne ei kärsi ja se säilyisi mahdollisimman pitkään hyvänä! Laita konjac-sieni ilmavasti kuivumaan seuraavaa käyttöä varten. Älä jätä sientä kosteana makaamaan märälle alustalle tai vastaavaan paikkaan. Huuhtele kasvot lopuksi lämpimällä vedellä.

INCI: Amorphohallus Konjac root Extract, Aqua, Cellulose, Aloe Barbadensis Extract. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@torisevawild.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 100,00 € ostoksista.
Nouto Lähikaupasta tai R-kioskista 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €