Flow Konjac-sieni bambu-hiili

Tuotekoodi: flow822
FlowKonjac-sienibambu-hiili_flow822_2.jpg
11,00 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
 Konjac-ihonhoitosieni bambu-hiili sopii seka- ja rasvoittavalle epäpuhtaalle ja näppylöihin taipuvalle iholle ihonpuhdistukseen. Sopii loistavasti myös nuoren epäpuhtaan ihon hoitoon sekä miehille. 100% luonnollinen Konjac-kasvin juuresta ja bambuhi...

 

 

 Konjac-ihonhoitosieni bambu-hiili sopii seka- ja rasvoittavalle epäpuhtaalle ja näppylöihin taipuvalle iholle ihonpuhdistukseen. Sopii loistavasti myös nuoren epäpuhtaan ihon hoitoon sekä miehille. 100% luonnollinen Konjac-kasvin juuresta ja bambuhiiliyhdisteestä valmistettu sieni on tehokas, mutta hellävarainen ja hoitava ihonpuhdistustuote. Ei ärsytä ihoa lainkaan pehmeän ja ihoystävällisen rakenteensa ansiosta. Hillitsee talineritystä, poistaa ylimääräisen rasvan iholta sekä puhdistaa ihohuokoset syvältä ja tekee ihosta heleämmän. Bambuhiili Konjac-sieni kuorii ihon hellävaraisesti kirkastaen sen sävyä ja auttaa pitämään ihohuokoset avoimina jolloin ylimääräinen tali poistuu eikä ihohuokoset tukkeudu yhtä helposti. Ihonhoidon lisäksi Konjac-sieni puhdistaa meikin tehokkaasti samalla aktivoiden pintaverenkieroa. Kestää käytössä noin 1-3kk. Kesähelteillä sienen käyttöikää voi pidentää säilyttämällä sitä jääkaapissa.

Käytä näin:
Pese kädet hyvin ennen käyttöä. Puhdista kasvot lämpöisellä vedellä kauttaaltaan. Ennen käyttöä kastele konjac-sieni lämpimällä vedellä. Kuivana sieni on kova koppura, mutta imettyään itseensä vettä se turpoaa ja muuttuu pehmeäksi. Purista ylimääräinen vesi pois ja puhdista kasvot hellävaraisin pyörivin liikkein kauttaaltaan. Voit käyttää sientä puhdistusaineen kanssa tai ilman. Konjac-sieni tehostaa puhdistusaineesi vaikutusta. Käytön jälkeen huuhdo sieni hyvin ja purista ylimääräinen vesi pois. Älä koskaan kierrä sientä, jotta sen rakenne ei kärsi ja se säilyisi mahdollisimman pitkään hyvänä! Laita konjac-sieni ilmavasti kuivumaan seuraavaa käyttöä varten. Älä jätä sientä kosteana makaamaan märälle alustalle tai vastaavaan paikkaan. Huuhtele kasvot lopuksi lämpimällä vedellä.

INCI: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua, Bamboo Charcoal, Cellulose

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@torisevawild.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 100,00 € ostoksista.
Nouto Lähikaupasta tai R-kioskista 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €