Flow Konjac-sieni ruusu

Tuotekoodi: flow846
FlowKonjac-sieniruusu_flow846_2.jpg
11,00 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Konjac-ihonhoitosieni ruusu sopii seka- ja rasvoittuvalle iholle ihonpuhdistukseen. 100% luonnollinen Konjac-kasvin juuresta ja jauhetuista ruusun terälehdistä valmistettu sieni on tehokas, mutta hellävarainen ja hoitava ihonpuhdistustuote. Ei ärsytä...

 

 

Konjac-ihonhoitosieni ruusu sopii seka- ja rasvoittuvalle iholle ihonpuhdistukseen. 100% luonnollinen Konjac-kasvin juuresta ja jauhetuista ruusun terälehdistä valmistettu sieni on tehokas, mutta hellävarainen ja hoitava ihonpuhdistustuote. Ei ärsytä ihoa lainkaan pehmeän ja ihoystävällisen rakenteensa ansiosta. Hillitsee talineritystä, puhdistaa ihohuokoset syvältä ja tekee ihosta heleämmän. Konja-ssienen mineraalit ja antioksidanttinen ruusu ravitsevat ja uudistavat ihoa sekä suojaavat sitä haitallisilta tekijöiltä. Ihonhoidon lisäksi Konjac-sieni puhdistaa meikin ja muut epäpuhtaudet sekä kuolleet ihosolut samalla aktivoiden pintaverenkieroa. Kestää käytössä noin 1-3kk. Kesähelteillä sienen käyttöikää voi pidentää säilyttämällä sitä jääkaapissa.

Käytä näin:
 
Pese kädet hyvin ennen käyttöä. Puhdista kasvot lämpöisellä vedellä kauttaaltaan. Ennen käyttöä kastele konjac-sieni lämpimällä vedellä. Kuivana sieni on kova koppura, mutta imettyään itseensä vettä se turpoaa ja muuttuu pehmeäksi. Purista ylimääräinen vesi pois ja puhdista kasvot hellävaraisin pyörivin liikkein kauttaaltaan. Voit käyttää sientä puhdistusaineen kanssa tai ilman. Konjac-sieni tehostaa puhdistusaineesi vaikutusta. Käytön jälkeen huuhdo sieni hyvin ja purista ylimääräinen vesi pois. Älä koskaan kierrä sientä, jotta sen rakenne ei kärsi ja se säilyisi mahdollisimman pitkään hyvänä! Laita konjac-sieni ilmavasti kuivumaan seuraavaa käyttöä varten. Älä jätä sientä kosteana makaamaan märälle alustalle tai vastaavaan paikkaan. Huuhtele  kasvot lopuksi lämpimällä vedellä.

INCI: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua, Rose powder, Cellulose 

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@torisevawild.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 100,00 € ostoksista.
Nouto Lähikaupasta tai R-kioskista 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €