Piqant naisten nahkanilkkuri

3413

Tuotekoodi: p3413
Piqantnaistennahkanilkkuri_p3413_1.JPG
Piqantnaistennahkanilkkuri_p3413_2.JPG
Piqantnaistennahkanilkkuri_p3413_3.JPG
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 51,60 €
77,40 €
-40%
Ovh. 129,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Piqant nahkanilkkuri Naisten nahkanilkkuri veden- ja tuulenpitävällä kalvolla. Päällinen pintanahkaa. Ulkosyrjän puolella oleva vetoketju tekee kengistä helpot pukea jalkaan. Pohja on erittäin pitävä grip+ -pohja, joka toimii erinomaisesti myös talve...

 

 

Piqant nahkanilkkuri 

Naisten nahkanilkkuri veden- ja tuulenpitävällä kalvolla. Päällinen pintanahkaa. Ulkosyrjän puolella oleva vetoketju tekee kengistä helpot pukea jalkaan. Pohja on erittäin pitävä grip+ -pohja, joka toimii erinomaisesti myös talvella.  

Grip+ - pohjissa kovan ja pehmeän materiaalin yhdistelmä takaa erinomaisen pidon ja käyttömukavuuden. Eri tasoissa olevat kuviopinnat ja lamellit maksimoivat kitkan kaikkiin suuntiin. Runsaat avoimet uran kuljettavat tehokkaasti nesteen pois pohjan ja alustan väliltä estäen liukkaan kalvon muodostumisen. Pehmeä TR-kumi toimii tehokkaana iskunvaimentimena.  Pohjassa hyödynnetään pehmeitä nastoja ja lamelleja, joiden avulla pohjan ja alustan välistä kontaktiaikaa saadaan pidennettyä. Kun pohja osuu maahan, nastat ja lamellit painuvat kasaan ja tulevat paineen alaiseksi. Kävellessä joustavat nastat ja lamellit saattavat muita pohjia pidempään askellusta ja lisäävät näin pitoa alustaan. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@torisevawild.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 100,00 € ostoksista.
Nouto Lähikaupasta tai R-kioskista 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €