Piqant naisten nahkanillkkuri

3399

Tuotekoodi: p3399
Piqantnaistennahkanillkuri_p3399_1.JPG
Piqantnaistennahkanillkuri_p3399_2.JPG
Piqantnaistennahkanillkuri_p3399_3.JPG
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 51,60 €
77,40 €
-40%
Ovh. 129,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Piqant nahkanilkkuri Naisten nahkanilkkuri, jonka päällinen on osittain pinta- ja osittain mokkanahkaa. Kengässä on veden- ja tuulenpitävä kalvo. Sivussa oleva vetoketju tekee kengästä helpon pukea jalkaan. Pohja on erittäin pitävä grip+ -pohja, joka...

 

 

Piqant nahkanilkkuri 

Naisten nahkanilkkuri, jonka päällinen on osittain pinta- ja osittain mokkanahkaa. Kengässä on veden- ja tuulenpitävä kalvo. Sivussa oleva vetoketju tekee kengästä helpon pukea jalkaan. Pohja on erittäin pitävä grip+ -pohja, joka toimii hyvin myös talvisilla keleillä.  

Grip+ - pohjissa kovan ja pehmeän materiaalin yhdistelmä takaa erinomaisen pidon ja käyttömukavuuden. Eri tasoissa olevat kuviopinnat ja lamellit maksimoivat kitkan kaikkiin suuntiin. Runsaat avoimet uran kuljettavat tehokkaasti nesteen pois pohjan ja alustan väliltä estäen liukkaan kalvon muodostumisen. Pehmeä TR-kumi toimii tehokkaana iskunvaimentimena.  Pohjassa hyödynnetään pehmeitä nastoja ja lamelleja, joiden avulla pohjan ja alustan välistä kontaktiaikaa saadaan pidennettyä. Kun pohja osuu maahan, nastat ja lamellit painuvat kasaan ja tulevat paineen alaiseksi. Kävellessä joustavat nastat ja lamellit saattavat muita pohjia pidempään askellusta ja lisäävät näin pitoa alustaan. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@torisevawild.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 100,00 € ostoksista.
Nouto Lähikaupasta tai R-kioskista 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €