Piqant naisten talvisaapikas

332719

Tuotekoodi: p332719
Piqantnaistentalvisaapikas_p332719_1.JPG
Piqantnaistentalvisaapikas_p332719_2.JPG
Piqantnaistentalvisaapikas_p332719_3.JPG
Piqantnaistentalvisaapikas_p332719_4.JPG
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 59,60 €
89,40 €
-40%
Ovh. 149,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €

kpl
Piqant nahkasaapikas villavuorilla Piqantin upea ja lämmin nahkasaapikas aidolla lampaanvilla vuorilla. Ulkosyrjällä pukemista helpoittava vetoketju ja tarrakiinnitys. Lampaanvillavuori on erittäin lämmin ja miellyttävän tuntuinen. Myös kengän irroit...

 

 

Piqant nahkasaapikas villavuorilla 

Piqantin upea ja lämmin nahkasaapikas aidolla lampaanvilla vuorilla. Ulkosyrjällä pukemista helpoittava vetoketju ja tarrakiinnitys. Lampaanvillavuori on erittäin lämmin ja miellyttävän tuntuinen. Myös kengän irroitettava pohjallinen on villainen. Pohja on talvikeleillä erittäin pitävä grip+ -pohja.  Kengän pinta on eläväisen näköinen antiikkivärjäyksen ansiosta. Voit halutessasi taittaa varren yläosan hieman alaspäin, jollain kengästä tulee matalampi ja villavuori tuo siihen näyttävyyttä.

Grip+ - pohjissa kovan ja pehmeän materiaalin yhdistelmä takaa erinomaisen pidon ja käyttömukavuuden. Eri tasoissa olevat kuviopinnat ja lamellit maksimoivat kitkan kaikkiin suuntiin. Runsaat avoimet uran kuljettavat tehokkaasti nesteen pois pohjan ja alustan väliltä estäen liukkaan kalvon muodostumisen. Pehmeä TR-kumi toimii tehokkaana iskunvaimentimena.  Pohjassa hyödynnetään pehmeitä nastoja ja lamelleja, joiden avulla pohjan ja alustan välistä kontaktiaikaa saadaan pidennettyä. Kun pohja osuu maahan, nastat ja lamellit painuvat kasaan ja tulevat paineen alaiseksi. Kävellessä joustavat nastat ja lamellit saattavat muita pohjia pidempään askellusta ja lisäävät näin pitoa alustaan. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@torisevawild.fi
Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 100,00 € ostoksista.
Nouto Lähikaupasta tai R-kioskista 4,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €